SAMBATA
Price
100Lei per person
Duration
7 ore
Destination
More than 1
Travellers
min 6 - max 8

vă invit într-o lume fantastică Vulcanii Noroiosi si Trovantii de la Ulmet

cele mai frumoase legende buzoiene
 • Information
 • Planul turului
 • Localizare
 • Gallery
 • Tururi asemanatoare
O parte din Țara Luanei și cel mai cunoscut fenomen geologic într-o excursie în care trebuie să mergi.

What's included

Destination
Trovantii de la Ulmet , Vulcanii Noroiosi Discover Destinations
Departure Location
Plecăm de la hotelul sau pensiunea la care sunteți cazați sau de la un punct de întâlnire pe care îl stabilim împreună. Tariful afișat este pentru turiștii cazați în zonele Sărata Monteoru, Haleș, Măgura, Berca.
Return Location
Ne întoarcem în punctul din care am plecat.
Additional Information
Echipament si Vreme: Pentru o buna deplasare, confort si evitarea accidentelor, este de preferat folosirea hainelor sport si a ghetelor / bocancilor. In caz de vreme ploioasa, organizatorul turului va pune la dispozitie pelerine de ploaie. Se impune atentie sporita la deplasare.
Price includes
 • Apa
 • Pliante
 • Transport
 • Tururi cu ghid turistic
Price does not include
 • Intrari la obiective
 • Pranz
Complementaries
Organizare: Sambata si duminica vom avea cate o excursie pe zi. Disponibilitatea pentru alegearea facuta de dumneavoastra prin transmiterea unei rezervari va fi confirmata prin e-mail sau telefon.
Additional Prices
Reduceri pentru copii:: Copiii beneficiaza de reducere 20%

Acestea sunt două dintre destinațiile favorite ale celor mai mulți dintre vizitatorii Buzăului. Vă invit în excursie la Vulcanii Noroiosi si Trovantii de la Ulmet. Ne dorim să cunoașteți două dintre minunile geologiei buzoiene, două manifestări ale solului și subsolului. Și, chiar dacă sunt total diferite, acestea fac deliciul tuturor celor care aleg o excursie în Buzău.

ghid turistic buzau

Trovanții de la Ulmet par OZN-uri, sau ciuperci, sau ghiulele de tunuri preistorice, sau tot ce ne putem imagina noi. Dar, vizitându-i, le vom afla povestea, geologia dar și legenda. Vom cunoaște la început viața din satul Ulmet mergând către rezervație. Tot efortul ne va fi răsplătit la destinație. Pe culmea dealului ne așteaptă cuminți aceste gazde ale spiritelor buclucașe, mărturii parcă ale unor vremuri prea îndepărtate.

ghid turistic buzau

Vulcanii Noroioși vin din adâncuri și ne aduc legenda unui frumos tânăr voinic luptând cu balaurul și reușind, cum altfel, sa ne salveze. Nici ceea ce ține de geologia Vulcanilor Noroioși nu este mai puțin spectaculos. În simplitatea lor, Vulcanilor le-au trebuit doar apă, gaze și pământ pentru a crea un asemenea fenomen. Vă va atrage și vă va fascina prin varietatea conurilor și fierbătorilor dar și prin activitatea lor!

Așa că vă invit în excursie la Vulcanii Noroiosi si Trovantii de la Ulmet.

 • INTAI MERGEM CATRE
 • partea a doua a excursiei este despre
INTAI MERGEM CATRE

Vulcanii Noroiosi

Vulcanii sunt dispusi pe o axa Nord-Sud, la poalele Dealului Paclele, in patru areale: Beciu, Paclele Mari, Paclele Mici, Fierbatorile de la Berca. Noi vom vizita doua dintre aceste situri, Paclele Mari si Mici. Fiecare dintre aceste zone are particularitatile sale, ceea ce le leaga fiind legenda viteazului Arbanas. Discutam la fata locului despre formarea Vulcanilor, importanta lor, atractia pe care o manifesta dar si despre pericolul disparitiei lor.

partea a doua a excursiei este despre

Trovantii de la Ulmet

Drumul cu masina, mai intai dar si cel pe jos nu vor fi usoare. Numai ca la sfarsitul drumului veti vedea ca merita tot efortul, fiecare picatura de sudoare. Trovantii de la Ulmet sunt pe o muchie de deal unde solul dar si apele speciale au creat aceste frumuseti. Totusi, legenda ne atrage atentia asupra faptului ca trovantii sunt marturii ale unui razboi demult purtat cu forte nepamantesti, nave extraterestre ramase marturie. Aflam legenda completa si vom avea timp si pentru o consistenta sedinta foto.

More about Trovantii de la Ulmet

More about Vulcanii Noroiosi

copyright Panoramic Travel 2022

Close

Excursie la Vulcanii Noroiosi si Trovanti

Price
100Lei per person
Duration
7 ore
Destination
More than 1
Travellers
min 6 - max 8

  Pentru a face o rezervare este necesar sa acceptati Termenii si Conditiile site-ului. Aceasta sectiune se gaseste in partea de subsol a oricarei pagini. Campurile cu * sunt obligatorii.
  Accept Termenii si Conditiile* da
   intreaba-ne despre orice activitate turistica din Buzau. campuri obligatorii *