la cerere
Price
80Lei per person
Duration
3 - 4 ore
Destination
municipiul Buzău
Travellers
min 6 - max 20

mai mult de 16 secole de istorie Municipiul Buzău - tur pietonal ghidat

vom cunoaște locurile, oamenii și faptele lor
 • Information
 • Planul turului
 • Localizare
 • Gallery
 • Tururi asemanatoare

What's included

Destination
municipiul Buzău Discover municipiul Buzău
Departure Location
Plecăm din centrul municipiului, din Piața Dacia.
Return Location
Ne putem întoarce în același loc sau putem încheia turul în Parcul Crâng, în funcție de dorință.
Price includes
 • Cafea
 • Pliante
Price does not include
 • Cheltuieli cu masa / mesele
 • Intrari la obiective

De ce un tur pietonal ghidat în Buzău?

Istoria orașului nostru cu clădirile de marcă, cu personalitățile sale dar și cu evenimentele petrecute în timp ne recomandă să facem acest tur pietonal ghidat în Buzău. Am avut turiști pe care i-am călăuzit prin județ și care m-au întrebat de orașul Buzău, de Palat și de Crâng. Numai cei care tranzitează orașul nu iau contact cu istoria noastră, nu văd locurile cu adevărat frumoase și importante.

Pe de altă parte, transformările urbei, modernizările traficului auto, pietonal și velo în principal, ne îndeamnă la promenadă. Și, nu în ultimul rând, crearea parcului de biciclete pentru utilizare publică ne dă ocazia de a face o frumoasă plimbare în șa. Le pun la dispoziția turiștilor și un tur velo ghidat în Buzău. Detalii aici.

tur ghidat in Buzau

Principalele repere

Vă invit într-un tur pietonal ghidat în Buzău pentru a discuta despre 3 aspecte: oamenii, locurile, faptele. Vom povesti despre personalitățile noastre, despre ceea ce ele au construit și zidit. Despre ceea ce alții au năruit, nu de puține ori. Despre ceea ce poate că am stricat sau am făcut bine. Despre unicate sau rarități, despre ceea ce ne-a rămas doar în poze și amintiri. Despre ceea ce avem, prețuim și protejăm. Despre trecut, prezent și viitor.

Vă aștept cu povești despre Marghiloman și Monteoru, despre Săraru și Constantinescu, despre Caragiale și Brâncuși. Vă invit să vedem clădiri de seamă ca Palatul Comunal sau clădirea Bazarului. Și să aflăm că aici a luat ființă al treilea spital din Țara Românească sau că actuala piață are 90 de ani fiindu-ne suficientă.

Opțional

În funcție de preferințele grupului, turul nostru poate include masa de prânz sau de seară la unul dintre restaurantele emblematice. Timpul pentru masă se va adăuga la timpul total al turului dar nu va afecta prețul acestuia. De asemenea, pe traseu sunt posibile opriri opționale care pot crește durata turului.

 • Tur pietonal ghidat în Buzău
Tur pietonal ghidat în Buzău

descoperim împreună locurile, oamenii și faptele lor

Traseul nostru include următoarele obiective:

Palatul Comunal și Piața Dacia - centrul vechi și clădirea Bazarului - Hotelul Coroana - Tribunalul - Biserica Sfinții Îngeri - Piața Centrală - Catedrala Sf. Sava - Pasajul Unirii - Scoala T. Bădulescu - zona teraselor și restaurantelor - Centrul Muzeal Brătianu - pietonalul de pe Bd. Bălcescu - Muzeul Județean - Parcul Crâng cu Bisericuța, Obeliscul, Bufetul, Lacul și Turnul de apă.

More about municipiul Buzău

la cerere
From 175Lei 160Lei
la cerere
From 100Lei 80Lei
Share on social networks

copyright Panoramic Travel 2024

Close

Tur pietonal ghidat in Buzau

Price
80Lei per person
Duration
3 - 4 ore
Destination
municipiul Buzău
Travellers
min 6 - max 20

  Pentru a face o rezervare este necesar sa acceptati Termenii si Conditiile site-ului. Aceasta sectiune se gaseste in partea de subsol a oricarei pagini. Campurile cu * sunt obligatorii.
  Accept Termenii si Conditiile* da   intreaba-ne despre orice activitate turistica din Buzau. campuri obligatorii *