HomeValorile noastre

Cateva cuvinte despre noi si despre ce credem ca trebuie facut.

Terra Voyage pe scurt

Am infiintat agentia dupa doi ani de studii, fix in perioada pandemiei de Coronavirus cand produsele externe nu s-au mai vandut iar pentru cele interne eram prea mici. Calatorind si vorbind cu oamenii, am vazut ceea ce era chiar sub ochii nostri: judetul Buzau poate fi o buna destinatie de la excursii de o zi, la concedii cu familia. Restul e munca si il puteti vedea aici.

vulcanii noroiosi buzau
ghid turistic buzau
ghid turistic buzau
ghid turistic buzau
ghid turistic buzau
ghid turistic buzau
ghid turistic buzau
ghid turistic buzau
ghid turistic buzau
ghid turistic buzau

Misiunea noastra

Cele mai bune excursii, cele mai bune conditii, cele mai frumoase destinatii. Si, de ce nu?, cele mai bune preturi!

Am adunat aici tot ceea ce ofera Buzaul si merita sa fie vazut. De la frumusetile naturale, la cele faurite de om. De la cele apropiate, la cele la care cu greu ajungi. De la arta, la sport. De la istorie, la actual. Totul pentru ca turistul sa vada, sa afle, sa duca mai departe. Acesta a fost primul comandament.

Apoi, ne ocupam de serviciile de cazare si masa. Nu dorim sa stabilim un numar de stele ci ne asiguram ca toate serviciile de cazare si masa sunt in concordanta cu descrierea lor si cu pretul platit.

Avem in atentie si completam in permanenta informatia pe care ghizii nostri v-o transmit. Ne documentam din surse de incredere, comparam si combinam informatiile astfel incat descrierea, legendele si stirile sa asigure o imagine completa si corecta. Nu inventam legende, nu modificam povestiri pentru a face mai atractiva zona; are ce sa ne ofere si sa ne spuna fara a fi nevoiti sa vindem gogosi.

Ca in orice excursie, excursiile in Buzau implica deplasarea la obiectivele turistice. Incercam sa facem mai placut transportul prin angajarea unor furnizori de incredere, in conditii de curatenie, de confort si climatizare, in deplina siguranta.

Privim inainte si ne pregatim pentru viitor. Intentionam sa dezvoltam turismul pe biciclete si biciclete electrice, activitatile de agrement pe lacuri, drumetiile montane cu echipamentul agentiei pentru cei care nu detin corturi, ateliere culinare inedite. Mai pe scurt, acolo unde nu avem evenimente, le creem!

Si mereu vom face toate acestea in deplina armonie cu natura, promovand ecologia si turismul responsabil, transmitand generatiilor viitoare grija pentru natura si placerea de a se bucura de ea.

ghizi turistici specializatiechipa Terra Voyage

Servicii profesioniste! Sa cunoastem din ce in ce mai mult, sa transmitem ceea ce stim!
Emanuel Virgolici
...cu mult entuziasm!

Calatorim in tot BuzaulExtraordinare Tururi

va invitam intr-un tinut al diversitatii in care cultura si religia fac casa buna, natura si mana omului au realizat lucrruri extraordinare, in care poti sa te odihnesti, sa faci miscare, sa-ti bucuri ochii si mintea

Contacteaza Terra Voyage

100% implicare! Exigenta ridicata. Cautare permanenta de informatii, locuri, oameni si oferte bune.
in curand ne veti putea vizita
cu speranta ca vom putea face un sediu in care sa vorbim pe indelete despre vacante si calatorii, sa vedem filme si poze, sa ne intalnim pentru a schimba impresii de calatorie.
adresa societatii este
Blv. Unirii, bloc 28B, ap. 16
Buzau, Romania
sunati la
0744.55.22.94
scrieti la
office@terravoyage.ro
terravoyage2020@gmail.com

WHAT OUR CLIENT SAYAwesome Reviews

Objectively integrate enterprise-wide strategic theme areas with functionalized infrastructures. Interactively productize premium technologies whereas interdependent quality vectors. Rapaciously utilize enterprise experiences via 24/7 markets.
https://terravoyage.ro/wp-content/uploads/2018/09/img-quote-01-160x160.jpg

Great Trip!

This trip was easily the trip of a lifetime for our family of four, and it will be quite some time before we stop talking about it!

https://terravoyage.ro/wp-content/uploads/2018/09/destination-tokyo-03-160x160.jpg

Memorable Experience

Few things command more respect than hard work, integrity, dedication and the ability to follow through. These are among the many…

https://terravoyage.ro/wp-content/uploads/2018/09/img-quote-02-160x160.jpg

Simply Travelicious!

My wife, daughter and myself cannot say enough about how wonderful a trip we had, how great this travel company – in particular our travel agent…

https://terravoyage.ro/wp-content/uploads/2018/09/img-quote-04-160x160.jpg

Best Cruise ever!

We’re sorry that we can only give this travel agency 5 stars — we’d have preferred 10 stars or more! What an awesome trip!

https://terravoyage.ro/wp-content/uploads/2018/09/img-quote-03-160x160.jpg

Just Awesome!

I’ve traveled A LOT in my life, but this was the best trip I’ve ever taken and it had everything to do with using this travel company and this agent…

adori sa calatoresti?

lasa-ne adresa de e-mail si nu te vom bombarda cu mesaje aiurea, cu publicitate ci iti vom trimite saptamanal cele mai bune ponturi pentru excursii sau concedii.

    copyright Panoramic Travel 2024