la cerere
Price
510Lei per person
Duration
2 zile
Destination
judetul Neamt
Travellers
min 8-max 20

Un loc în care natura s-a întrecut în frumusețile oferite județul Neamț

o excursie la Piatra, pe Valea Bistriței, în Cheile Bicazului, pe lacuri și în stațiuni
 • Information
 • Planul turului
 • Localizare
 • Gallery
 • Tururi asemanatoare

What's included

Destination
judetul Neamt Discover judetul Neamt
Departure Location
Plecăm de la domiciliu sau de la locul indicat de fiecare turist.
Return Location
Ne întoarcem în același loc din care am plecat.
Price includes
 • Apa
 • Cafea
 • Cazare
 • Ghid de turism însoțitor
 • Mic dejun
 • Transport la obiective
Price does not include
 • Cheltuieli cu masa / mesele
 • Cheltuieli personale
 • Intrari la obiective
Complementaries
Reduceri de preț pentru copii: Acest aspect se discută punctual.

Un colț de rai

Un județ cu totul deosebit din multe puncte de vedere ne prilejuiește o excursie în județul Neamț care nu poate fi altfel decât extraordinară. În orice anotimp, natura nemțeană ne oferă posibilități pentru un sejur cu variate activități. O excursie de weekend sau chiar în cursul săptămânii va putea să exemplifice frumos cele spuse și să ne facă să mai căutăm alte locurile deosebite aici. Sau chiar să dezvoltăm excursia și să o facem sejur, vacanță, concediu. Toate cele trei zone din cadrul excursiei noastre sunt minunate și ne vor face să simțim farmecul naturii și aerul curat al muntelui.

Din păcate, asemenea multor locuri de la noi, și Neamțul are minusurile sale, obiective uitate de oameni sau autorități. Totuși, minunățiile zonei, unicate incontestabile, sunt cel care predomină acest tablou iar ceea ce încă mai e frumos trebuie să descoperim împreună.

excursie in judetul neamt

Reperele noastre

Vă propun o excursie în județul Neamț care va aduna la un loc frumusețile naturii și cele făurite de om. Cultura, religia și spiritualitatea sunt acasă. Începem cu o scurtă incursiune în centrul municipiului Piatra Neamț, în zona moștenită de la Ștefan cel Mare. Urmează o plimbare cu telegondola pe Muntele Cozla. Apoi, pe Valea Bistriței vom admira Lacul Pângărați și vom vizita mănăstirea cu același nume. La Bicaz vom face o plimbare cu vaporașul pe lacul Izvorul Muntelui. Excursia noastră mai cuprinde vizitarea Lacului Roșu, cazarea la cabana Izvorul Muntelui de la intrarea în Parcul Național Ceahlău, mici drumeții în acest parc dar și traversarea către stațiunea Durău. În Durău vom avea sentimentul că e loc de mai mult sau de mai bine…

Va fi o excursie densă, cu multe obiective dar va fi una relaxantă. Nu ne vom grăbi ci ne vom bucura pe îndelete de fiecare actvitate. În afara unui timing orientativ nu vom fi cu ochii pe ceas ci pe frumusețile vizitate.

Prețul este orientativ. Disponibilitățile de cazare de la data rezervării și specificul fiecărei cereri putând conduce la un alt tarif, în principiu mai mic!

 • ziua 1
 • ziua 2
ziua 1

drumul către județul Neamț

Pornim, cum se spune, pe răcoare, iar după o cafea sau două trecem de Bacău și ajungem la Piatra. Vizitarea centrului orașului precedată de plimbarea cu gondola sunt două dintre atracțiile de care profităm. După masa de prânz mergem mai departe, la Bicaz pentru plimbarea cu vaporașul iar după aceasta vizităm Lacul Roșu și frumosul târg din vecinătate. Cazarea, o cină binemeritată și o plimbare de seară vor completa ziua.

ziua 2

excursia continua

Astăzi mergem la Durău. Punct de plecare în frumoase drumeții montane în Ceahlău, Durăul este o mică dar pitorească stațiune montană pentru care sper să se facă mai multe în anii care vor veni. Vizităm stațiunea și mănăstirea cu același nume și pornim mai departe.

Întoarcerea pe Valea Bistriței ne prilejuiește întâlnirea cu Lacul și Mănăstirea Pângărați, alte două nestemate nemțene.

Ajungem acasa la orele serii cu gândul că data viitoare mergem pe Ceahlău, negreșit!

More about judetul Neamt

la cerere
From 550Lei 510Lei
la cerere
From 550Lei 510Lei
Share on social networks

copyright Panoramic Travel 2024

Close

Excursie în județul Neamț

Price
510Lei per person
Duration
2 zile
Destination
judetul Neamt
Travellers
min 8-max 20

  Pentru a face o rezervare este necesar sa acceptati Termenii si Conditiile site-ului. Aceasta sectiune se gaseste in partea de subsol a oricarei pagini. Campurile cu * sunt obligatorii.
  Accept Termenii si Conditiile* da   intreaba-ne despre orice activitate turistica din Buzau. campuri obligatorii *