HomeCategoryCu cortul

AllAventuraCu bicicletaCu cortulCulturaDrumetiiGastronomieIstorieLacuri si ape curgatoareMonumente ale naturiiMuzeePentru copiiReligieSituri istoriceVacanta activaWeekend

Destinatii turistice buzoiene

Așa denumim locurile care te vor atrage și, credem noi, vor reuși să mulțumească aproape orice preferință a turistului care ne calcă pentru prima oara meleagurile sau revine pe la noi. Și nu o spunem dintr-un patriotism local fără acoperire ci judecând după dezvoltarea pe care am cunoscut-o în ultimii ani. Tot mai mulți turiști revin în Buzău și doresc să vadă și alte obiective turistice. Pe de altă parte, avem destinatii turistice buzoiene care au ajutat sau mai corect au impus dezvoltarea infrastructurii de drumuri, cazare, masă.

Credem că destinatiile turistice buzoiene sunt în egală măsură culturale, istorice, ecumenice, naturale. Cu ușurință poți alcătui astfel un program de un weekend în care să alegi ce ți-ar plăcea dintr-un domeniu. Iar dacă adăugam activitățile turistice care iți vor încărca bateriile se poate spune ca ne-am atins scopul.

Iar pentru că acestea trebuie cunoscute, am creat excursiile de o zi la unul sau mai multe obiective. Sau chiar mini sejururi în care ne propunem două zile de drumeții dar și de odihnă îmbinată cu gastronomie. În general, vom propune cazarea în vecinătatea locurilor pe care dorim să le vizităm dar vom avea grijă și la calitatea serviciilor.

Vă invit să cunoașteți destinatii turistice buzoiene, să citiți despre ele aici dar și în alte surse. Veți descoperi un ținut prietenos, incomplet descoperit, mereu gata să te surprindă cu noi frumuseți. Iar noi sperăm să vă atragem, să faceți în weekend sau în concediu, vara, primăvara sau toamna, excursii in Buzau.

pentru ca dorim sa vezi si sa stii cat mai mult,iată de ce și pe unde te invit să mergem

Sunt locuri minunate, oameni deosebiți, activități de neuitat.

copyright Panoramic Travel 2023